KlantenserviceTelefoon.nl
Bel 1840

Hulp nodig bij het vinden
van een telefoonnummer?

1840 (€0,90 p/m)
Telemedia Costa Blanca 90cpm
ook na doorverbinden
Bel nu

Telefoonnummer klantenservice
Otto

 

Telefoonnummer Otto: 0900-1901

Otto: webshop en postorderbedrijf

Otto is van oorsprong een Duits bedrijf. In 1949 introduceerde Werner Otto de eerste catalogus waar men van kon bestellen. In eerste instantie bestond het aanbod alleen uit schoenen, maar al snel groeide het assortiment. Van dames- en herenkleding tot en met huishoudelijk apparatuur.

Otto is onderdeel van Otto Group en is vandaag de dag de op één na grootste organisatie ter wereld op het gebied van homeshopping. Sinds 1979 is Otto werkzaam in Nederland. Inmiddels heeft Otto Group vestigingen over de hele wereld en telt de organisatie ongeveer 50.000 werknemers.

Contact opnemen met Otto

De klantenservice van Otto biedt op de eigen website een ruime hoeveelheid aan informatie over hun diensten en producten. Op de klantenservicepagina van Otto vindt u antwoorden op vragen die gaan over: bestellen, bezorgen & afhalen, retourneren & ruilen, betalen & geldzaken, garantie & reparatie en hoe u uw Otto-account kunt beheren.

Wordt uw vraag op de servicepagina van Otto niet beantwoord? Dan zijn er alternatieve mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice.

U kunt contact opnemen via:

 

Bellen met Otto: 0900-1901