Zeeman: kwaliteit voor een lage prijs

Zeeman is een Nederlandse winkel die inmiddels al bijna 1.300 vestigingen heeft verspreid over Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, België en Oostenrijk. Zo is er altijd een Zeeman bij u in de buurt. Zeeman biedt al ruim 60 jaar de beste kwaliteit voor een lage prijs. Bij deze winkelketen kunt u terecht voor textiel, maar ook andere producten als speelgoed en woonaccessoires. Van damesmode tot babykleertjes.

Goed en goedkoop gaat heel goed samen bij Zeeman

Veel klanten vragen zich af hoe de producten van Zeeman zo goedkoop kunnen blijven. Dit doen ze door het design van de producten zo eenvoudig mogelijk te houden. Ga voor goede kwalitatieve basics naar Zeeman. De productie wordt gedaan in grote aantallen in fabrieken die Zeeman al jaren kent en een goede vertrouwde band mee heeft. Zo eenvoudig kan het zijn bij Zeeman. Ga naar de winkel of de webshop en schaf uw favoriete basics aan eenvoudig en voor de laagste prijs bij Zeeman.

Contact met Zeeman

Het team van klantenservice medewerkers van Zeeman staat 5 dagen per week voor u klaar. Wilt u graag telefonisch uw vraag stellen? Bel dan naar 0172482911. Dit nummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00. Stel u liever uw vraag of opmerking in een mail? Dan kunt u eenvoudig een mailtje sturen naar de klantenservice. De klantenservice streeft naar een antwoord terug te geven binnen een week. Verder kunt u ook uw vragen, opmerkingen of klachten kwijt Zeeman’s Twitter- of Facebookpagina.

Overige contactmogelijkheden

Adres: De Schans 15, 2405 XX, Alphen aan de Rijn.

E-mail: service@zeeman.com

Facebook: https://www.facebook.com/ZeemanInt

Instagram: https://www.instagram.com/zeeman_nederlands/

Twitter: https://twitter.com/zeemantextiel

De ratings van onze bezoekers voor Zeeman

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Zeeman nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Zeeman. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Zeeman op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Zeeman en wordt ook niet gelezen door Zeeman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *