KlantenserviceTelefoon.nl
Bel 1840

Hulp nodig bij het vinden
van een telefoonnummer?

1840 (€0,90 p/m)
Telemedia Costa Blanca 90cpm
ook na doorverbinden
Bel nu

Telefoonnummer klantenservice
Zalando

Webshop vol schoenen, mode en accessoires

Zalando is een webshop die haar oorsprong vindt in Duitsland. In 2008 richtten de Duitsers Robert Gentz en David Schneider de webshop op. De focus lag toentertijd vooral op schoenen en al snel breidde het aanbod uit naar Oostenrijk, Nederland en Frankrijk.

Tegenwoordig bestaat het assortiment uit schoenen, mode en accessoires. Het bedrijf telt bijna 12.000 werknemers in ondermeer België, Italië, Zwitserland, Zweden, en Noorwegen. In 2016 had Zalando meer dan 20 miljoen actieve bezoekers en werden er ruim 70 miljoen bestellingen geplaatst.

Merkkleding voor het hele gezin

De webshop biedt kleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Hierbij worden de laatste trends nauwlettend gevolgd. De online winkel maakt het de bezoekers ook nog eens gemakkelijk. Zo kan met zoeken op item ( jas, broek, t-shirt, etc), op merk maar ook op outfit ( business, casual, party). Van zwangerschapskleding tot sportoutfit! Het gebruikersgemak van de online shop is groot. Bestellen kan op rekening, verzenden & retourneren is gratis en eenvoudig. Geen gedoe met het printen van een retour label; deze wordt standaard meegeleverd als sticker.

Naast topmerken, sportmerken en premium merkkleding kunt u in de winkel ook terecht voor koopjes. Het huismerk “Zalando Essentials’ biedt mooie kleding voor een aantrekkelijke prijs. Verder heeft de webshop een outlet afdeling voor koopjes. En wilt u iemand verrassen met een leuk cadeau? Kies dan voor een cadeaubon! Kijk voor meer informatie op de site of neem contact op met de klantenservice Zalando.

Telefoonnummer klantenservice Zalando

De Zalando klantenservice biedt op de eigen website een ruime hoeveelheid aan informatie over diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met een medewerker. Bellen met Zalando is op dit moment het snelst. Het telefoonnummer is 0800 0227087.

U kunt contact met Zalando opnemen via:

Telefoonnummer Zalando:
0800-0227087